baby

Tog på mig spenderarbyxorna och gav mig ner mot stan där jag besökte ett par fotobutiker. Tömde plånboken, fyllde shoppingbagen och struttade nöjt hemåt med två nya objektiv av första klass plus en del studioutrustning.

Behövs det? Både ja och nej. För idrottsevenemang I ljussvaga förhållanden och större avstånd kommer det vara en stor tillgång för att säkra kvaliteten på fotandet. Mina tidigare objektiv har förvisso varit bra, men kommit aningen till korta under såna omständigheter. Nu kan jag dock bocka av detta, och nu hänger fotokvaliteten inte på kameratekniken inför framtida uppdrag.

Observerade att fotomänniskor verkar vara ett ganska skönt omacho gäng. Trevliga tonlägen, inte särskilt ängsligt och åtminstone inte på ytan särskit materialistiskt. Eller så var de bara utmattade av högsommarvärmen. Fortsätter mina socialpsykologiska fältstudier någon annan gång, nu ska jag ut och testa mina nya gluggar.

Beger mig till Gotland för att fota framför allt kickboxningsgalan Supremacy League nästa helg. Det känns skoj att åka dit för att både plåta och träffa folk I sommarvärmen. Hoppas på att det kan ge spinoff för framtiden och att jag får möjlighet att kombinera foto och skrivande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *