Jag vaknade i morse och var en bloggare. Nu skulle det ske. Mina fotograf- och skrivarambitioner skulle sättas i verket, och allt var justerat och klart hos bolagsverket. Väl framför badrumsspegeln såg jag till min förvåning precis likadan ut. Jag var skäggig. Såg inte ut att ha roligt. Märkligt.

Det blev ingen dagens-outfit-selfie, och frukosten glufsade jag i mig i det tysta. Något desillusionerad över hur glamourkänslan ännu inte infunnit sig hängde jag kameran runt halsen och styrde kosan mot St Eriksplan. SM i kickboxning skulle äga rum under dagen. Kanske ägnade jag ett extra långt ögonblick framför hallspegeln och undrade glosögt för mig själv huruvida jag såg ut som en bloggande fotograf eller ej. Det kom inget svar. Jag gick ut.

godmorgon

4 thoughts on “Jag vaknade i morse

  1. Glamourkänslan kommer senare när Bindefelt hör av sig. Champagne, kaviar,ostron och röda mattor. Just you wait!

  2. Ser fram emot att läsa mer på den här bloggen Khun Daniel. Helst betraktelser från Thailand. Du har ju en fenomenal förmåga att hantera språket och formulera meningar. Alltför många skriver ju bara “..stranden var otroligt fin..”, “..maten var jättegoood..” osv.

    Boka. Åk. Skriv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *